Спортно училище "Васил Левски" град Пловдив
училище за шампиони, училище с традиции и бъдеще
Основно меню

Национална програма "Отново заедно" 2022-2023 учебна година

 

Спортно училище “Васил Левски” гр. Пловдив изпраща ученици на море по Национална програма “Отново заедно” 2022 г.

Шестдесет ученици, класирани от Педагогическия съвет по приети критерии в два етапа, заминават на 21 август за пет дни в Хотел "Хелиос" - ММЦ гр. Приморско по НП “Отново заедно” 2022 г.. За тях ще отговарят шестима ръководители – г-жа Юлианна Върбанова, г-жа Надка Георгиева, г-н Валентин Байрактаров и г-н Иван Дерекювлиев, г-жа Цветанка Узунова, г-жа Цветомила Фотева. Националната програма отлично кореспондира с учебно-тренировъчния и възстановителния цикъл на спортното училище. 

 

 

 

Уважаеми родители,

        Педагогическият съвет на Спортно училище ,,Васил Левски“ - Пловдив взе решение за участие в НП „Отново заедно“. Програмата предоставя възможност на ученици от 1. до 11.клас, подбрани по критерии, които са утвърдени от Педагогическия съвет на училището, финансиране на туристически пакет: настаняване – 5 нощувки, храна, транспорт, застраховка и допълнителни дейности - занимания в областта на науките, изкуствата, технологиите и спорта, които да спомогнат за развитие на способностите на учениците в тези области и като цяло да стимулират тяхното личностно развитие. По програмата от училището могат да бъдат включени 40 ученици. За тях ще отговарят четирима ръководители – г-жа Юлианна Върбанова, г-жа Надка Георгиева, г-н Валентин Байрактаров и г-н Иван Дерекювлиев.

      Ученическото туристическо пътуване ще бъде в периода 21.08.2022 - 26.08.2022 г. в Международен детски и младежки център ,,Хелиос“ - Приморско.

      Комисия, определена със заповед на директора на училището, ще извършва подбор за участие на ученици в НП “Отново заедно”, 2022 г., МОН въз основа на приетите с решение на Педагогическия съвет критерии. Критериите са описани в заявлението. Следва всеки родител, който кандидатства, да попълни заявлението и да приложи документи, където е необходимо.

     Комисията ще извърши класиране на кандидатите според броя на получените точки по критериите и ще внесе списъка на класираните 45 деца за одобрение от Педагогическия съвет.

 

 

Спортно училище “Васил Левски” гр. Пловдив изпрати ученици на море по Национална програма “Отново заедно”

Четиридесет ученици, класирани от Педагогическия съвет по приети критерии, заминаха на 5 август за пет дни в Международен ученически спортен център “Балканика” в град Китен по НП “Отново заедно”. Предлаганата програма бе изключително интересна - наред с релаксиращите преживявания на морския бряг учениците имаха възможността да посетят исторически забележителности в района. Националната програма отлично кореспондира с учебно-тренировъчния и възстановителния цикъл на спортното училище. 

Галерия 2021 г.

Галерия 2022 г.